Спеціаліст з ідеальної форми мусу

Мус. Фруктовий або шоколадний. З вершками або з солодкими соусами. Як самостійне блюдо або ж у складі багатошарового десерту. Яка ж це смакота! А красиво ж як! Заявляю компетентно: мусовий десерт може бути шедевральним. Вражаючим не тільки смаком, але й витонченістю форм. Мус з рівними, ідеально гладкими краями, плавними або рівними лініями навіть без декору чудовий.

Знаю-знаю, мої любі: якраз цих ось чітких ліній домогтися від норовисто-примхливого мусу, що прагне скособочитися, якраз найскладніше. Як то кажуть, плавали – знаємо. Вже скільки я мусів за своє працьовите кондитерське життя переробив! Особливо останнім часом. Адже зараз муси на піку популярності. Їх і так подають, і тістечка з тортами ними облагороджують.

Загалом, у мене замовлень на муси – вагон і маленький візок. І щоб впоратися з ними швидко, а виріб замовнику надати такий, щоб у нього в зобу дихання сперло від захвату, я перейнявся тим, як надати мусу ідеально рівної форми.

 

 

Зручність форм для мусів ТМ Martellato ONE STRIP

І виручили мене професіонали компанії Martellato. Бачите красу на фотографіях? Це їх рук справа! А допомагає надавати такі шикарні обриси десертам проста в своїй геніальності річ – одноразова форма для мусових виробів ТМ Martellato ONE STRIP.

муссовий торт

ONE STRIP – це, я вам скажу, вузький фахівець щодо мусових десертів. Ця форма «будує» муси так, що вони й на міліметр не сміють вийти зі строю – тобто за чітко відведені їм формою рамки. Адже ONE STRIP створена спеціально для мусових десертів і справу свою знає добре. Смаколик з неї виходить рівним, гладеньким, цілим і не вищербленим. І виходить, тобто виймається, при цьому легко.

Форма взагалі виключно легка в застосуванні: залили в неї суміш для мусу, а після застигання в холодильнику просто зняли бічну пластикову поверхню. Знімається вона не легко, а суперлегко! Як то кажуть, одним рухом руки. При цьому заготовочка залишається целенькая й гладенька, а сам виріб дістається з ємності без проблем.

ONE STRIP

Більш того, в цій пластиковій формі можна навіть робити мусові заготовки. Ось я, наприклад, роблю. День витратив, начаклував вражаючу кількість мусових заготовок і закинув в морозильну камеру. При необхідності дістав одну, зробив десертик і заощадив при цьому масу часу. Для кондитера-професіонала це, повірте, суперцінно! Адже продуктивність праці зростає як на дріжджахsmile! Та й господарочкам, впевнений, буде чим зайняти вільний час.

 

Одноразові форми ТМ Martellato ONE STRIP дозволяють заощадити час при приготуванні муссових заготовок у великій кількості

мусові заготовки

Форми виконані у вигляді кола. Як показує мій досвід, це найзручніша конфігурація для муссових десертів. І, до речі, ці кола дуже зручно складати одне на інше в морозилці. Заготовки в них не обвітрюються і не втрачають в об'ємі через низьку температуру.

А кожне коло я перекладаю спеціальної кришечкою, яка є додатковим захистом від обвітрювання десерту. Та й місце в холодильнику завдяки формам, що щільно стоять одна на одній, використовується раціонально. Вагу при цьому ємності витримують прекрасно.

До речі, про матеріал, з якого виконані ємності. Ви ж мене знаєте: для мене здоров'я – і моє, і моїх клієнтів – на першому місці. Так що я користуюся тільки високоякісними продуктами та інвентарем. Так ось, формочки для мусу ONE STRIP зроблені зі спеціального нешкідливого матеріалу. Ця пластикова плівка, згідно з європейськими стандартами, може контактувати з харчовими продуктами.

форми для муссових виробів

А зараз я, як казала моя пишнотіла шкільна вчителька алгебри, підсумую наші сьогоднішні знання. Отже, форми для мусу Martellato Оne STRIP:

  • зроблені з нешкідливого для здоров'я людини пластика;
  • зручні, практичні;
  • легкі в експлуатації;
  • економлять час;
  • гарантують ідеальний зовнішній вигляд десерту.

Загалом, у мене з одноразовими формами для муссових виробів ТМ Martellato ONE STRIP часу і настрою від ідеальних результатів своєї праці додалося, як то кажуть, в рази. Бачите, знайшов годинку, щоб вам про свого нового помічника на кухні розказати.

Завжди готовий поділитися гарною новиною Випікайка.

← Повернутися